Camping Alkenhaer
Gezellig kamperen in
het bosrijke Appelscha
Camping Alkenhaer
Alkenhaer 1
8426 EP Appelscha
T: (0516) 43 26 00
F: (0516) 43 39 26
E: info@campingalkenhaer.nl
Camping Huren Jaarplaatsen Horeca
Speeltoestel Entree van de camping Toeristisch kamperen
Caravan Caravan Zwembad Schoolbus Recreatieteam Veen Kamperen Terras Fietsen Paardrijden Camperplaatsen

Camping in Appelscha voor de hele familie op de grens van Drenthe Friesland

Camping Alkenhaer

Kampeerveld

Rond Appelscha onbeperkt fietsen en wandelen in het Nationale Park

Na prachtige fiets- en/of wandeltochten door het Nationaal Park het Drents-Friese Wold en het Fochteloërveen is het heerlijk thuis komen op onze gezellige familie camping met goede faciliteiten. Op uw kampeerplaats heeft u veel rust en privacy. Heeft u zin in een gezellig praatje of een potje klaverjas, poolen of darts dan bent u van harte welkom in onze horeca 't Boshuis. Camping Alkenhaer is zeer geschikt voor jonge gezinnen, natuurliefhebbers, wandelaars en fietsers en is centraal gelegen t.o.v. van 2 unieke natuurgebieden, op loopafstand van het dorp Appelscha en centraal gelegen in de drie noordelijke provincies Friesland, Groningen en Drenthe.

Rustige en kindvriendelijke familiecamping in Appelscha

De hele dag buiten rondrennen en veel vriendjes maken op de camping: voor kinderen is kamperen echt een feest. Camping Alkenhaer is een gezellige en vooral kindvriendelijke camping waar kinderen tot en met 12 jaar heerlijk zelf kunnen spelen; knutselen, klimmen in de speeltoestellen en plonsen in het kinderzwembadje. Tijdens Hemelvaart, Pinksteren en in de Zomervakantie worden er leuke activiteiten georganiseerd door het recreatieteam. Ook organiseert ons recreatieteam gezellige activiteiten voor volwassenen zoals: karaoke, bingo, klootschieten en sport en spel activiteiten.
In de directe omgeving rond Appelscha vindt u vele mogelijkheden voor leuke uitstapjes voor u en uw (klein)kinderen zowel bij mooi als iets minder mooi weer.

Paard en vakantie

Als u uw paard of pony mee wilt nemen om verschillende mooie bosritten door het Nationaal Park te maken, bieden wij u daarvoor de gelegenheid. Onze camping ligt direct aan de ruiterroute.

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten op Camping Alkenhaer.

Logos Recron TIP Appelscha ACSI ANWB ACSI Campingcard Best deal Campingcard Alle fietsers welkom! Volg ons op facebook Stichting Trekkershutten Nederland

© Camping Alkenhaer
Webdesign: Holiday Media