De ideale feestlocatie in Friesland

Bent u op zoek naar de ideale feestlocatie in Friesland? Dan heeft u die bij dezen gevonden. ’t Boshuis op Camping Alkenhaer in Appelscha is een gezellige locatie voor bijvoorbeeld een reünie of familie- en vriendenfeest. In ’t Boshuis heerst een heel gemoedelijke sfeer en bovendien bevindt deze horecagelegenheid zich in een schitterende omgeving. Houdt u hier een feest, dan is er een optie voor catering. Er worden namelijk verschillende soorten buffetten aangeboden. Ook in de wintermaanden kunt u terecht voor feesten, vergaderingen of buffetavonden.

Heeft u een familiefeest of vriendenfeest in Friesland met kinderen? Direct naast ’t Boshuis zijn veel speelmogelijkheden voor kinderen. Ook op het sportveld van de camping kunnen kinderen heerlijk rennen en spelen.

Reünie of familiefeest in Friesland met overnachting

Een reünie of familiefeest in Friesland tot in de late uurtjes kan goed worden gecombineerd met één of meerdere overnachtingen op Camping Alkenhaer. Naast kampeerplaatsen worden er ook chalets, stacaravans en trekkershutten verhuurd. Na een spetterende avond kunt u heerlijk overnachten op onze familiecamping. Gedurende uw verblijf kunt u gebruik maken van al onze uitstekende campingfaciliteiten, waaronder bijvoorbeeld van het wifinetwerk.

Feestlocatie met schitterende omgeving

Wat ’t Boshuis zo’n bijzondere feestlocatie in Friesland maakt, is de schitterende omgeving. De horecagelegenheid ligt namelijk tussen twee natuurgebieden: hoogveengebied Fochteloërveen en Nationaal Park Drents-Friese Wold. Als u uw familiefeest of reünie in Friesland wilt verlengen, dan kunt u vooraf of naderhand ook nog leuke activiteiten ondernemen of zelfs een uitstapje maken in de omgeving. Op onze omgevingspagina vindt u talloze tips over groepsuitjes en familieactiviteiten!

Book now