Voordelige stacaravan huren in Friesland

Voordelig een stacaravan huren in Friesland? Bij Camping Alkenhaer begrijpen wij dat u graag een net vakantieverblijf wilt, maar dan voor nét iets minder. En dat kan, want bij ons huurt u een compleet ingerichte stacaravan tegen een wel heel scherpe prijs. Wanneer u een stacaravan of ander vakantieverblijf zoals een chalet of trekkershut midden in de natuur van Friesland huurt, mag u ook gebruik maken van alle campingfaciliteiten zoals het peuter- en kleuterzwembad, wifinetwerk en sportveld. Op het sportveld kan jong en oud zich van zijn of haar sportiefste kant laten zien tijdens een potje voetbal of volleybal bijvoorbeeld!

Meer zien van de camping? Kijk dan rond op onze camping

Stacaravans van alle gemakken voorzien

De stacaravans op onze camping zijn werkelijk van alle gemakken voorzien. De caravans zijn geschikt voor 4 personen en zijn voorzien van onder meer twee slaapkamers, goed sanitair, een eethoek, zithoek en complete keuken. Ook heeft u een privé terras tot uw beschikking. Lekker zonnig gelegen en uiteraard met tuinmeubilair. Vanaf de stacaravan kunt u makkelijk de natuur van Friesland en Drenthe inwandelen. U overnacht bijna op de grens van deze indrukwekkende provincies. Dat is best bijzonder!

Eropuit in de schitterende omgeving van Zuidoost-Friesland

Als u een stacaravan in Friesland wilt huren, is het natuurlijk leuk om tijdens uw weekendje of bijvoorbeeld midweek weg eropuit te gaan in de schitterende omgeving. Wandel of huur fietsen en maak een mooie tocht door de groene natuur van Friesland en Drenthe. Ook kunt u op originele wijze de omgeving verkennen. Ontdek geocaching of mountainbike avontuurlijk door de bossen. Wij geven u daarnaast graag diverse eropuit-tips voor gezinnen, families en vrienden. Wat denkt u van een dagje naar Wildlands Adventure Zoo of naar het zwembad in Appelscha? Voor meer informatie neemt u een kijkje op onze eropuit-pagina.