Lekker eten en drinken in een restaurant in Appelscha


BISTRO

Tijdens de vakantie een keer geen zin om zelf te koken, maar toch lekker en goed kunnen eten? Bij mooi weer gezellig op het terras of toch liever sfeervol binnen in de Bistro. Kom dan met uw gezin/ familie of vrienden bij ons eten in het 't Boshuis. Wij hebben voor u verschillende menu's of heerlijke à la carte gerechten. Voor de kinderen zijn er speciale kindermenu's met een verrassing.

Snackcorner

Direct naast 't Boshuis is ook de snackcorner. U kunt uw menu of snack afhalen of op het terras op eten. Uw kinderen kunnen zich ondertussen prima op het speeltoestel vermaken.

Foto's

Arrangementen

Camping Alkenhaer biedt u het gehele jaar door verzorgde dag arrangementen aan. Zo kunt u onder andere een dagje het Drents-Friesche Wold ontdekken op de fiets. De fietsen staan voor u klaar en nadat u genoten heeft van de koffie of thee met appelgebak gaat u op pad met een lunch pakket voor onder weg. Bij terugkomst staat er een heerlijk buffet voor u klaar in 't Boshuis. Vraag ons naar de diverse mogelijkheden voor een volledig dagje uit in de prachtige omgeving rond Appelscha. 

Informeert u bij de receptie naar de mogelijkheden of neem telefonisch contact met ons op (0516 432600) of via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor uitgebreide informatie over de mogelijkheden in het Boshuis, kijk op www.boshuis-appelscha.nl

Feestje te vieren?

Zoekt u een gezellige locatie om b.v. een feestje te vieren met familie of vrienden? U bent dan ook van harte welkom in 't Boshuis. Hier kunt in een gemoedelijke sfeer genieten van uw feestje. Voor de kinderen zijn er veel speelmogelijkheden direct naast 't Boshuis en op het sportveld van de camping. Wij kunnen u verschillende buffetten aanbieden.

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Ook in de wintermaanden kunt u bij ons terecht voor uw familie uitje, vergadering of buffet-avond.