Camping met privé sanitair in Friesland op de grens van Drenthe en Friesland

Informatie

Camping met privé sanitair in Friesland gezocht? Op Camping Alkenhaer in Appelscha kunt u kamperen op een kampeerplaats met privé sanitair. Gedurende uw verblijf heeft u de beschikking over een cabine met een toilet, douche en wastafel met spiegel. Zo geniet u van nog meer luxe en comfort tijdens uw vakantie! Een kampeerplaats met privé sanitair reserveert u al vanaf € 10,- extra per nacht.

Comfortabele kampeerplaatsen met vele voordelen

Op de kampeervelden Scholekster en Ransuil 31,33,35 en 36 kunt u over een eigen sanitair unit bezitten. Deze kampeerplaatsen zijn tevens voorzien van een elektra- en wateraansluiting. Tijdens uw kampeervakantie op Camping Alkenhaer zal het u aan niets ontbreken!

Kamperen op onze camping met privé sanitair biedt veel voordelen. Zo geniet u van meer privacy en hoeft niet naar het openbare sanitairgebouw te lopen. Nét een beetje extra luxe voor slechts een kleine meerprijs. 

Foto's

Bekijk de foto's van onze camping met privé sanitair in Friesland

Camping met privé sanitair en vele andere uitstekende faciliteiten

Tijdens uw verblijf op de camping kunt u gebruik maken van alle faciliteiten, waaronder meerdere moderne sanitair gebouwen. Voor de kinderen is van alles te zien, doen en beleven op de camping. Diverse speeltoestellen, een kinderzwembad en animatie in de vakantieperiode.

Ontdek Drenthe en Friesland

Wist u al dat u vanaf de kampeerplaatsen rechtstreeks de natuur in kunt lopen? Camping Alkenhaer grenst namelijk aan twee bijzondere natuurgebieden: Nationaal Park Drents-Friese Wold en het uitgestrekte hoogveengebied Fochteloërveen. Indrukwekkende natuurgebieden waar u mooie wandel- en fietstochten kunt maken.

Meer informatie over onze camping met privé sanitair in Friesland

Wilt u meer weten over onze camping met privé sanitair in Friesland, neem dan contact met ons op. Al overstag? Reserveer online dan direct een kampeerplaats met privé sanitair op Camping Alkenhaer!