Camping met privé sanitair op de grens van Drenthe en Friesland

Informatie

Op Camping Alkenhaer kunt u kamperen op een kampeerplaats met privé sanitair. Gedurende uw verblijf heeft u de beschikking over een privé sanitair cabine met een toilet, douche en wastafel met spiegel. Zo geniet u van nog meer luxe en comfort tijdens uw vakantie! Een kampeerplaats met privé sanitair reserveert u al vanaf € 10,- extra per nacht.

Op de kampeervelden Scholekster en Ransuil 31,33,35 en 36 kunt u over een eigen sanitair unit bezitten. Deze kampeerplaatsen zijn tevens voorzien van een electra- en wateraansluiting. Tijdens uw kampeervakantie op Camping Alkenhaer zal het u aan niets ontbreken!

Privé sanitair op onze camping in Appelscha heeft veel voordelen. Zo geniet u van meer privacy en hoeft niet naar het openbare sanitairgebouw te lopen. Nét een beetje extra luxe voor slechts een kleine meerprijs. 

Voor meer informatie over privé sanitair op Camping Alkenhaer kunt u altijd contact met ons opnemen.

Foto's

Privé sanitair en vele andere uitstekende faciliteiten

Tijdens uw verblijf op de camping kunt u gebruik maken van alle faciliteiten, waaronder meerdere moderne sanitair gebouwen. Voor de kinderen is van alles te zien, doen en beleven op de camping. Diverse speeltoestellen, een kinderzwembad en animatie in de vakantieperiode. Tevens is er wifi aanwezig op de camping.

Ontdek Drenthe en Friesland

Wist u al dat u vanaf de kampeerplaatsen rechtstreeks de natuur in kunt lopen? Camping Alkenhaer grenst namelijk aan twee bijzondere natuurgebieden: Nationaal Park Drents-Friese Wold en het uitgestrekte hoogveengebied Fochteloërveen. Indrukwekkende natuurgebieden waar u mooie wandel- en fietstochten kunt maken.

Zoek en boek