Luxe kamperen in Friesland op Camping Alkenhaer in Appelscha

Informatie

Wilt u lekker luxe kamperen in Friesland? Boek dan snel een kampeervakantie op Camping Alkenhaer in het Friese Appelscha. Onze familie- en boscamping biedt uitstekende faciliteiten aan haar campinggasten. Op onze camping kunt u kiezen voor comfortabele kampeerplaatsen op kleinschalige groene veldjes. Wat houdt dat precies in? Veel ruimte, dichte begroeiing voor de nodige privacy en nóg meer extra’s. Zo beschikt u tijdens een luxe kampeervakantie onze comfortplaatsen zelfs over een eigen water aan- en afvoer en stroomaansluiting.

Zowel voor de vakantieganger die op zoek is naar rust en ontspanning als de actieve vakantieganger biedt onze camping uitkomst. Ook is het zo dat u vanaf de comfortabele kampeerplaatsen rechtstreeks de natuur inwandelt. Nationaal Park Drents-Friese Wold en het Fochteloërveen grenzen namelijk aan onze camping. Hoe bijzonder is dat?

Meer zien van de camping? Kijk dan rond op onze camping

Foto's

Luxe kamperen in de natuur van Friesland

Op Camping Alkenhaer kampeert u op luxe wijze op de grens van Friesland en Drenthe én bevindt u zich midden in de natuur. U overnacht bij ons namelijk tussen twee bijzondere natuurgebieden in. Voor jong en oud is de bosrijke omgeving natuurlijk geweldig. De kleintjes kunnen lekker klimmen en klauteren in de bossen, terwijl u een van de prachtige wandel- of fietsroutes kunt volgen. De omgeving kan ook op heel andere wijze ontdekt worden. Een originele manier is om een mountainbikerit of natuurexcursie onder leiding van een gids te maken. Zo komt u op plekken waar u anders nooit terecht was gekomen. Bij de receptie kunt u een knooppuntenkaart en mooie wandel- en fietsroutes ontvangen van ons. Bekijk hier meer tips voor een geslaagd dagje uit in de omgeving.

Uitstekende faciliteiten tijdens uw kampeervakantie in Friesland

Tijdens het luxe kamperen in Friesland wilt u natuurlijk genieten van uitstekende faciliteiten. Op Camping Alkenhaer bent u hiervoor aan het juiste adres. Naast gastvrijheid en veel service voor onze campinggasten bieden wij fantastische voorzieningen zoals twee moderne sanitairgebouwen waar u gebruik van kunt maken. Ook is er voor kinderen een groot aanbod. In het zomerseizoen is er op de camping animatie aanwezig. Verder kunnen kinderen zich urenlang vermaken op onder andere de diverse speeltoestellen of op de air trampoline. Houdt u van sportief, dan kunt u een balletje trappen op het voetbalveld of een wedstrijdje aangaan op het volleybalveld.