Camping in Appelscha gezocht? Kom kamperen op Camping Alkenhaer!

Kamperen op een gezellige camping in Appelscha, pal aan Nationaal Park Drents-Friese Wold en het Fochteloërveen? Ontdek Camping Alkenhaer: dé familiecamping voor jong en oud dat ook garant staat voor rust, ruimte en de natuur. Kiest u voor een verblijf op onze camping, dan overnacht u niet alleen op kleinschalige campingvelden met zeer ruime kampeerplaatsen, maar kunt u ook gebruik maken van de vele uitstekende faciliteiten van onze bosrijke camping in Appelscha. Voor onder meer wandelaars, fietsers en gezinnen met kinderen is een vakantie op Camping Alkenhaer nabij het Drents-Friese Wold echt een aanrader.

 
 

Comfortabele kampeerplaatsen op kleinschalige kampeervelden

Onze camping in Appelscha is ruim opgezet en beschikt naast uitstekende sanitaire voorzieningen over kleinschalige campingvelden met ruime kampeerplaatsen. De plaatsen zijn omringd door groen, zodat u tijdens uw verblijf geniet van veel privacy. Verspreid over de kampeervelden zijn meerdere watertappunten aanwezig. Gaat u voor meer comfort, reserveer dan een comfortplaats met een stroomaansluiting een eigen water aan- en afvoer. Dan heeft u net dat beetje extra tijdens uw vakantie op onze Friese camping nabij het Drents-Friese Wold.

Kamperen met de camper op de grens van Friesland en Drenthe

Bent u van plan om te kamperen met uw camper? Dan zijn de camperplaatsen van Camping Alkenhaer een hele uitkomst. Uw camper staat bij ons op een verharde ondergrond, wat natuurlijk ideaal is voor grotere campers. U kijkt vanaf de camper uit op een prachtige grasmat. Ook is er een camperserviceplaats aanwezig. Kampeert u op onze camping, dan kunt u natuurlijk gebruik maken van onze schone en moderne toiletgebouwen. Wilt u meer weten over de faciliteiten op onze camping, ga dan door naar onze faciliteitenpagina.

Door de unieke ligging in de omgeving van Nationaal Park Drents-Friese Wold kunt u tijdens uw vakantie heerlijk genieten van de natuur. Op onze omgevingspagina geven wij diverse tips voor een gezellig dagje uit in Drenthe. Kom kamperen op onze camping in Appelscha en geniet!