Leuke tips om eropuit te gaan in Appelscha

Ga er tijdens een verblijf op Camping Alkenhaer op uit in de omgeving van Appelscha. 

Een gezellige omgeving met unieke mogelijkheden voor wandelaars en fietsers. Het bosrijke Appelscha is gelegen in het Zuidoostelijke deel van Friesland. Het gebied is sterk verweven met de provincie Drenthe en gelegen tussen twee prachtige natuurgebieden: Nationaal Park Drents-Friese Wold en uitgestrekt hoogveengebied Fochteloërveen. Kortom, de ideale omgeving om eropuit te gaan in Friesland! 

 

Eropuit in Friesland en Drenthe

Camping Alkenhaer voorziet u graag van leuke tips om eropuit te gaan in Friesland en Drenthe. Het gezellige centrum van Appelscha staat bol van de winkeltjes, cafeetjes en restaurants. Daarnaast is er een openlucht zwembad waar u als gast van onze camping *gratis mag zwemmen. Een *persoonsgebonden zwempas kunt u verkrijgen bij de receptie. Ook kunt u in de buurt gaan midgetgolfen, bowlen of andere groepsactiviteiten beleven. Appelscha ligt op loopafstand van de camping. Maar dat is nog niet alles. 

Ook kunt u er gezellig op uit in Friesland en Drenthe met het gezin, de familie of vriendengroep. Er liggen namelijk nabij onze familiecamping in Appelscha allerlei familieparken zoals Attractiepark Duinen Zathe in Appelscha en Wildlands Adventure Zoo in het gezellige Emmen. Voor kinderen zijn er in de omgeving veel speelparadijzen voor urenlang speelplezier! 

Gezellige dorpjes en steden 

Drenthe en Friesland kennen veel gezellige dorpjes en steden. Iedere plaats heeft zijn eigen charme, karakteristieken en bezienswaardigheden. Vanaf onze camping in Appelscha kunt u gemakkelijk met de auto of al fietsend allerlei leuke plekken verkennen. Dorpjes als het Drentse Ruinerwold en Veenhuizen, maar ook het Friese Appelscha en Wolvega zijn absoluut de moeite waard om te bezoeken. Grotere steden als Heerenveen of Assen lenen zich uitstekend voor een dagje winkelen en cultuur snuiven. 

Een keertje iets bijzonders? Ga in Drenthe op zoek naar hunebedden of maak een rondvaart op het IJsselmeer bij het Friese Lemmer.

{readmoreend}

Lees minder >