Seizoenplaats in Friesland op Camping Alkenhaer in Appelscha

Informatie

Seizoenplaats in Friesland? Kom voor een langere tijd kamperen op één van de seizoenplaatsen op Camping Alkenhaer. Een topcamping met prima faciliteiten en volledig omringd door natuur, maar toch nabij leuke dorpjes en bezienswaardigheden. Vier uw vakantie op onze seizoenplaats in Friesland en geniet van een welverdiende vakantie!

Voor zowel de jonge actieve als wat oudere vakantieganger een ware belevenis. De seizoenplaatsen op onze camping in Friesland bevinden zich op sfeervolle kampeervelden waar u een hele periode kunt kamperen en tegelijkertijd geniet van enorm veel privacy. En het mooie is, dat u tijdens uw vakantie op uw eigen seizoenplaats in Friesland direct de natuur inwandelt. Hoe speciaal is dat?

Wat een seizoenplaats in Friesland op Camping Alkenhaer nog aantrekkelijker maakt, is de voordelige all-in prijs. U kampeert al een heel kampeerseizoen vanaf € 1375,00,- inclusief toeristenbelasting, douchen en warm water. Oftewel, extra lang, extra voordelig genieten van vakantie!

Meer zien van de camping? Kijk dan rond op onze camping

Foto's

Seizoenplaats in Friesland met uitstekende faciliteiten

Wij vinden het van belang dat u tijdens het kamperen op uw seizoenplaats in Friesland beschikt over prima faciliteiten. Zo treft u op onze camping twee moderne sanitairgebouwen en zijn er veel speelvoorzieningen zoals een pierenbadje en een grote speeltuin aanwezig voor kinderen. Ook zijn er sportvelden, wat voor zowel jong en oud geweldig is.

Op de camping bevinden zich ook faciliteiten voor kinderen, de kleintjes kunnen zo lekker veilig spelen. Kampeert u op één van de plaatsen op Camping Alkenhaer, dan kunt u gedurende het hele seizoen gebruik maken van de watertappunten.

Kamperen op een seizoenplaats in Friesland: midden in de natuur

Kamperen op een seizoenplaats in Friesland op onze camping betekent midden in de Friese natuur overnachten. Doordat Camping Alkenhaer is omringd door twee bijzondere natuurgebieden kunt u vanaf de camping prachtige wandelingen en mooie fietstochten maken. Geen fiets mee? Geen probleem, want wij verhuren ook fietsen aan onze campinggasten. Bij de receptie kunt u tijdens uw verblijf allerlei informatie opvragen over de leukste routes. Ook zijn er kortingskaarten op te vragen voor het nabijgelegen zwembad. Wilt u meer tips over de omgeving en leuke doe-tips, lees dan onze eropuit-tips.