Seizoenplaats in Friesland op Camping Alkenhaer in Appelscha

Informatie

Voor langere tijd kamperen in Friesland op één van de seizoenplaatsen op een topcamping? Een camping met prima faciliteiten en volledig omringd door natuur, maar toch nabij leuke dorpjes en bezienswaardigheden: dat is Camping Alkenhaer in Appelscha.

Voor zowel de jonge actieve als wat oudere vakantieganger een ware belevenis. De seizoenplaatsen op onze camping in Friesland bevinden zich op sfeervolle kampeervelden waar u een hele periode kunt kamperen en tegelijkertijd geniet van enorm veel privacy. En het mooie is, dat u tijdens uw vakantie op uw eigen seizoenplaats direct de natuur inwandelt. Hoe speciaal is dat?

Wat een seizoenplaats op Camping Alkenhaer nog aantrekkelijker maakt, is de voordelige all-in prijs. U kampeert al een heel kampeerseizoen vanaf € 1330,00,- inclusief toeristenbelasting, douchen, warm water en wifi op de plaats. Oftewel, extra lang, extra voordelig genieten van vakantie!

Meer zien van de camping? Kijk dan rond op onze camping

Foto's

Seizoenplaatsen met prima faciliteiten in Friesland

Wij vinden het van belang dat u tijdens het kamperen op uw seizoenplaats in Friesland beschikt over prima faciliteiten. Zo treft u op onze camping twee moderne sanitairgebouwen, kunt u op het hele campingterrein gebruik maken van het wifinetwerk en zijn er veel speelvoorzieningen zoals een pierenbadje en een grote speeltuin aanwezig voor kinderen. Ook zijn er sportvelden, wat voor zowel jong en oud geweldig is.

Bij de kampeervelden bevinden zich ook faciliteiten voor kinderen, zodat u vanaf uw seizoenplaats een oogje in het zeil kunt houden. De kleintjes kunnen zo lekker veilig spelen. Kampeert u op één van de plaatsen op Camping Alkenhaer, dan kunt u gedurende het hele seizoen gebruik maken van de watertappunten.

Kamperen op een seizoenplaats midden in de Friese natuur

Kamperen op een seizoenplaats op onze camping betekent midden in de Friese natuur overnachten. Doordat Camping Alkenhaer is omringd door twee bijzondere natuurgebieden kunt u vanaf de camping prachtige wandelingen en mooie fietstochten maken. Geen fiets mee? Geen probleem, want wij verhuren ook fietsen aan onze campinggasten. Bij de receptie kunt u tijdens uw verblijf allerlei informatie opvragen over de leukste routes. Ook zijn er kortingskaarten op te vragen voor het nabijgelegen zwembad. Wilt u meer tips over de omgeving en leuke doe-tips, bekijk dan onze omgevingspagina en lees onze eropuit-tips.

Reserveer nu