Vakantie in Friesland? Kom overnachten op Camping Alkenhaer!

Op zoek naar een gezellige vakantie in Friesland? Kom overnachten op Camping Alkenhaer in Appelscha. Wij verhuren compleet ingerichte chalets en voordelige trekkershutten. De chalets zijn ideaal voor bijvoorbeeld gezinnen en families. Kiest u ervoor om de trekkershut te huren, dan beleeft u het echte kampeergevoel, maar dan net een tikkeltje luxer. U kampeert op onze camping in een schitterende omgeving, kunt rechtstreeks de groene natuur in en kunt gebruik maken van onze uitstekende faciliteiten.

Vind de accommodatie die bij uw vakantie in Friesland past:

 
 

Overnachten in Appelscha: kiest u voor een chalet of trekkershut?

Zowel de compleet ingerichte chalets en voordelige originele trekkershutten bieden veel privacy. Al onze vakantieverblijven zijn comfortabel. De chalets hebben een terras met tuinmeubilair, waar u bij mooi weer volop van de zon kunt genieten. De trekkershutten zijn heerlijk knus en beschikbaar in een standaard- en een plusvariant.

Op de camping zijn ook allerlei faciliteiten voor kinderen. In ’t Boshuis kunt u heerlijk lunchen of genieten van lekker avondeten na een fantastische dag in Friesland. Benieuwd naar meer geweldige faciliteiten? Bekijk dan ook eens onze faciliteitenpagina.

Grenzeloos genieten tijdens uw vakantie in Friesland en Drenthe

Camping Alkenhaer ligt aan twee prachtige natuurgebieden: Fochteloërveen en Nationaal Park Drents-Friese Wold. Het is letterlijk grenzeloos genieten, want het 6.000 hectare nationaal park ligt op de grens van Zuidwest-Drenthe en Zuidoost-Friesland. Wist u trouwens dat het Drents-Friese Wold één van de mooiste en belangrijkste natuurgebieden van heel Europa is? U wandelt of fietst vanaf uw vakantieverblijf zo de natuur in. Als u geen fiets bij u heeft, dan huurt u deze gewoon op de camping. Dat is een stukje service van ons, voor u.

Voor meer informatie over wandelen, fietsen of groepsuitjes tijdens uw vakantie in Friesland in één van onze vakantieverblijven in Friesland kunt u altijd terecht bij de receptie. Kunt u niet langer wachten? Kijk dan snel op onze eropuit-pagina