Een vakantieverblijf huren op Camping Alkenhaer

Wilt u gezellig op vakantie naar Friesland en zoekt u een vakantieverblijf om te huren? Camping Alkenhaer verhuurt compleet ingerichte chalets en voordelige trekkershutten. Kortom, de keuze is reuze. De chalets zijn ideaal voor bijvoorbeeld gezinnen en families. Kiest u ervoor om de trekkershut te huren, dan beleeft u het echte kampeergevoel, maar dan net een tikkeltje luxer. U kampeert op onze camping in een schitterende omgeving, kunt rechtstreeks de groene natuur in en kunt gebruik maken van onze uitstekende faciliteiten.

Chalet huren vanaf € 190,-

Chalet huren

Comfortabele 4 persoon chalets op ruime zonnige plaatsen. Voorzien van 2 slaapkamers.

Trekkershut huren vanaf € 40,-

Trekkershut huren

Comfortabel en toch terug naar de natuur... Huur dan een trekkershut op onze camping.

Vaste plaats vanaf € 1.665,-

Jaarplaats

Ruime jaarplaatsen voor uw chalet of stacaravan. Hele seizoen genieten van uw eigen vast plek.

Compleet ingerichte chalets en voordelige trekkershutten in Friesland

Zowel de compleet ingerichte chalets en voordelige originele trekkershutten bieden veel privacy. Al onze vakantieverblijven in Friesland zijn comfortabel. U hoeft geen eigen kampeerspullen mee te nemen en dus gaat u lekker zorgeloos op vakantie. Een leuk extraatje is dat de chalets een terras met tuinmeubilair en volop zon hebben. De trekkershutten zijn heerlijk knus en beschikbaar in een standaard- en een plusvariant.

Op de camping zijn ook allerlei faciliteiten voor kinderen. Tevens is er wifi aanwezig. In ’t Boshuis kunt u heerlijk lunchen of genieten van lekker avondeten na een fantastische dag in Friesland. Benieuwd naar meer geweldige faciliteiten? Bekijk dan ook eens onze faciliteitenpagina.

Grenzeloos genieten in Friesland en Drenthe

Camping Alkenhaer ligt aan twee prachtige natuurgebieden: Fochteloërveen en Nationaal Park Drents-Friese Wold. Het is letterlijk grenzeloos genieten, want het 6.000 hectare nationaal park ligt op de grens van Zuidwest-Drenthe en Zuidoost-Friesland. Wist u trouwens dat het Drents-Friese Wold één van de mooiste en belangrijkste natuurgebieden van heel Europa is? U wandelt of fietst vanaf uw vakantieverblijf zo de natuur in. Als u geen fiets bij u heeft, dan huurt u deze gewoon op de camping. Dat is een stukje service van ons, voor u.

Voor meer informatie over wandelen, fietsen of groepsuitjes tijdens uw verblijf in één van onze vakantieverblijven in Friesland kunt u altijd terecht bij de receptie. Kunt u niet langer wachten? Kijk dan snel op onze eropuit-pagina!  

Reserveer nu