Kindercamping met peuter en kleuter zwembad in Friesland

Informatie

Vakantie vieren op een kindercamping met peuter en kleuter zwembad? Kom dan naar Camping Alkenhaer in het Friese Appelscha, gelegen op de grens van Friesland en Drenthe. Op de camping zelf is een peuter- en kleuterzwembad aanwezig waar de allerkleinsten lekker kunnen spetteren en spelen terwijl papa & mama genieten van het zonnetje op de zonneweide. 

De jeugd en volwassenen kunnen, uiteraard net als de kleintjes, lekker zwemen bij Buitenbad Laco Bosbad Appelscha nabij onze camping. Want zeg nou zelf, wat is er nou leuker dan met mooi weer zwemmen in de buitenlucht? Het zwembad ligt op loopafstand van onze familiecamping!

Foto's

Zwembad Appelscha nabij de camping

Voor een dagje ontspanning gaat u naar Laco Bosbad Appelscha nabij onze camping. Er is een verwarmd openluchtzwembad met meerdere glijbanen en duikplanken. Na het zwemmen kunt u lekker relaxen op de grote zonneweide. Voor de kleintjes is er een waterspeeltuin aanwezig. Of u nu komt voor het bijhouden van de conditie of juist recreatief wilt zwemmen, het is allemaal mogelijk.

Bij de receptie op onze camping kunt u kortingskaarten vragen, zodat een middagje zwemmen extra voordelig uitpakt.

Zwemwater in Friesland

Naast het peuter - kleuterzwembad op onze camping in Friesland en Laco Bosbad Appelscha is er in de omgeving ook een prachtig zwemwater: het Aekingermeer. Weliswaar niet verwarmd, maar zwemmen in een recreatiemeer is toch wel een belevenis op zich. Zo is het Aekingermeer erg geschikt voor recreatiezwemmen en ligt op 15-20 minuten fietsafstand van onze camping. En het bijzondere is, dat het midden in Nationaal Park Drents-Friese Wold ligt. U bent daarom echt één met de natuur.

Kortom, kom kamperen in Friesland op onze camping met peuter - kleuterzwembad en recreatieplas in de nabije omgeving!

Reserveer nu