Camping in Friesland met zwembad

Informatie

Kamperen op een camping in Friesland met zwembad? Bij Camping Alkenhaer zit u gebakken. Op de camping zelf is een peuter- en kleuterzwembad aanwezig waar de allerkleinsten lekker kunnen spetteren en plonsen. De jeugd en volwassenen kunnen, uiteraard net als de kleintjes, lekker zwemen bij Buitenbad Laco Bosbad Appelscha nabij onze camping. Want zeg nou zelf, wat is er nou beter dan met goed weer zwemmen in de buitenlucht? Het zwembad ligt op loopafstand van onze familiecamping!

Foto's

Zwembad Appelscha nabij de camping

Voor een dagje ontspanning gaat u naar Laco Bosbad Appelscha nabij onze camping. Er is een verwarmd openluchtzwembad met meerdere glijbanen en duikplanken. Na het zwemmen kunt u lekker relaxen op de grote zonneweide. Voor de kleintjes is er een waterspeeltuin aanwezig. Of u nu komt voor het bijhouden van de conditie of juist recreatief wilt zwemmen, het is allemaal mogelijk.

Bij de receptie op onze camping kunt u kortingskaarten vragen, zodat een middagje zwemmen extra voordelig uitpakt.

Zwemwater in Friesland

Naast het zwembad op onze camping in Friesland en Laco Bosbad Appelscha is er in de omgeving ook een prachtig zwemwater: het Aekingermeer. Weliswaar niet verwarmd, maar zwemmen in een recreatiemeer is toch wel een belevenis op zich. Zo is het Aekingermeer erg geschikt voor recreatiezwemmen en ligt op 15-20 minuten fietsafstand van onze camping. En het bijzondere is, dat het midden in Nationaal Park Drents-Friese Wold ligt. U bent daarom echt één met de natuur.

Kortom, kom kamperen in Friesland op onze camping met zwembad en recreatieplas in de nabije omgeving!

Reserveer nu