Chalet in Friesland huren? Ontdek de luxe chalets op Camping Alkenhaer in Appelscha

Informatie

Huur een luxe chalet in Friesland op Camping Alkenhaer in Appelscha en geniet van een onvergetelijke tijd! Gedurende uw hele verblijf kunt u gebruik maken van de uitstekende faciliteiten op de camping. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van het wifinetwerk, de kinderspeelvoorzieningen en ’t Boshuis, een restaurant met snackbar ernaast. Onze chalets zijn geschikt voor maximaal 4 personen en staan op een zonnige plek. Toch is er genoeg privacy door de begroeiing. Kiest u ervoor om een chalet in Friesland te huren op Camping Alkenhaer, dan overnacht u letterlijk aan de rand van een nationaal park!

Meer zien van de camping? Kijk dan rond op onze camping

Foto's

Bekijk de foto's van ons chalet in Friesland

Chalet huren in Friesland aan de rand van een Nationaal Park

Weekend, midweek of zelfs een weekje weg in Friesland? Op Camping Alkenhaer kunt u een chalet huren aan de rand van Nationaal Park Drents-Friese Wold en Fochteloërveen, een Fries hoogveengebied. De prachtige omgeving rondom de chalets biedt geweldige wandel- en fietsmogelijkheden. Gezinnen kunnen op de camping fietsen huren om er gezellig op uit gaan. Voor kinderen zijn er ook skelters te huur. Daarnaast worden er diverse excursies gegeven, zodat u op plekken komt waar u alleen maar van kunt dromen. Liever een familie-uitje? In de omgeving treft u veel dorpjes, attractieparken en musea. Voor meer informatie over de natuur en de leukste uitjes gaat u naar onze eropuit-pagina.

Compleet ingerichte chalet huren in Friesland

De compleet ingerichte chalets in Friesland die wij verhuren zijn van alle gemakken voorzien. Niets staat een gezellig verblijf met bijvoorbeeld het gezin of de familie in de weg. U hoeft geen kampeerspullen mee te nemen en geniet daarom van alle gemak en comfort. De luxe chalets zijn voorzien van twee slaapkamers, netjes onderhouden sanitair, een L-vormige keuken en een ruime kamer met losse zit- en eethoek. Een leuke bijkomstigheid van het huren van een chalet op Camping Alkenhaer in Friesland is, dat u gedurende uw verblijf ook beschikt over een zonnig terras. Zo kunt u ’s zomers lekker buiten zitten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Meer informatie over een chalet huren in Friesland

Wilt u meer weten over een chalet huren in Friesland op Camping Alkenhaer, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.