Uw eigen jaarplaats in Friesland op Familiecamping Alkenhaer

Informatie

Uw eigen jaarplaats in Friesland? Op Familiecamping Alkenhaer zijn diverse ruime jaarplaatsen beschikbaar. Zo geniet u extra lang, maar ook extra voordelig nabij Appelscha. U kunt regelmatig genieten van de prachtige omgeving en gezellige sfeer op onze camping. Op onze camping vindt u aparte velden voor uw stacaravan of chalet. De jaarplaatsen zijn erg ruim opgezet en worden van elkaar gescheiden door beplanting. Hierdoor heeft u ook nog eens veel privacy!

Meer zien van de camping? Kijk dan rond op onze camping

Foto's

Ruime jaarplaatsen en uitstekende faciliteiten

De ruime jaarplaatsen in Friesland zijn uitgerust met elektra, een vaste wateraansluiting en riolering. Maar niet alleen de faciliteiten op de velden en jaarplaatsen zijn uitstekend. De camping zelf is geopend van 1 april tot 1 november. In deze maanden mag u natuurlijk gebruik maken van alle faciliteiten op onze camping. Op de camping is bijvoorbeeld een sportveld, een restaurant en snackcorner aanwezig. U kunt natuurlijk zelf koken, maar aanschuiven is natuurlijk ook niet vervelend zo nu en dan. Alle campingfaciliteiten kunt u bekijken op onze faciliteitenpagina.

Jaarplaats aan het bos in Friesland

Wat zo bijzonder is aan onze jaarplaatsen, is de unieke ligging op de grens van Drenthe en Friesland. Onze camping is omringd door twee indrukwekkende natuurgebieden. U wandelt zo de natuur in, maar ook voor natuurexcursies, mountainbikeritten en paardrijden bent u aan het goede adres. Niet alleen Nationaal Park Drents-Friese Wold en hoogveengebied Fochteloërveen, maar ook andere natuurgebieden en gezellige dorpjes en steden liggen om de hoek. Voor leuke dagjes weg, mooie bezienswaardigheden en andere activiteiten leent de omgeving zich ook prima. Bekijk vele tips om er gezellig op uit te gaan gedurende uw verblijf op uw eigen jaarplaats in Friesland!

Reserveer nu