Comfortabele camperplaats in Appelscha op Camping Alkenhaer

Comfortabele camperplaats in Appelscha gezocht? Op Camping Alkenhaer kunt u met uw camper verblijven en overnachten. Uw camper staat op een verharde ondergrond, wat ideaal is voor kampeerders met grote campers. Komt u bij ons kamperen met uw camper? Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten plaatsen. Voor de zonaanbidders zijn er diverse plekken met veel zonuren. Ook zijn er meerdere beschutte plaatsen voor meer schaduw en extra privacy. Vier uw campervakantie op een camperplaats in het Friese Appelschad op Camping Alkenhaer en ervaar het zelf!

Informatie

Camperplaats in een unieke omgeving, op de grens van Drenthe en Friesland

Onze camping ligt op loopafstand van het dorp Appelscha en daarnaast in een unieke omgeving op de grens van Drenthe en Friesland en grenst aan meerdere natuurgebieden. Kortom, voor jong en oud zijn er talloze mogelijkheden om gezellig eropuit te gaan. Camping Alkenhaer biedt voor ieder wat wils. 

Foto's

Bekijk de foto's van onze camperplaats in Appelscha

Uistekende faciliteiten op onze camperplaats in Appelscha

Op onze camping kampeert u op een ruime camperplaats en geniet u van uitstekende faciliteiten, we noemen er een paar:

  • Camperserviceplaats
  • Stortplaats chemisch toilet
  • Moderne sanitairgebouwen
  • Ruime camperplaatsen in de zon of de schaduw
  • Verharde camperplaatsen
  • Loopafstand van het centrum van Appelscha
  • Restaurant en snackbar op de camping
  • Broodjesservice

Vanaf uw camperplaats in Friesland bent u nog maar enkele stappen verwijderd van Nationaal Park Drents-Friese Wold. Kortom, een unieke camperplaats in een topomgeving! 

Meer zien van de camping? Kijk dan rond op onze camping

Campercamping in Friesland: aan de rand van twee bijzondere Friese natuurgebieden

Op onze campercamping in Friesland kampeert u tussen twee bijzondere natuurgebieden. Aan de ene kant bevindt zich Nationaal Park Drents-Friese Wold, het grootste aaneengesloten bosgebied van Noord-Nederland met zandverstuivingen, vennetjes en heidevelden. Aan de andere kant treft u het Fochteloërveen, een 2.500 hectare groot natuurgebied met diverse vogelsoorten en andere verrassingen.

Tijdens uw verblijf kunt u er gezellig op uit gaan en de natuur op eigen houtje verkennen. Vraag bij de receptie om diverse routes en maak prachtige wandel- en fietstochten. Heeft u geen fietsen mee? Op Camping Alkenhaer kunt u fietsen huren, zodat u alsnog de omgeving op uw gemak kunt verkennen.

Meer informatie over onze camperplaats in Appelscha

Wilt u meer weten over onze camperplaatsen? Neem dan contact met ons op of reserveer online direct een onvergetelijke campervakantie op Camping Alkenhaer!