Comfortabele camperplaats in Friesland op Camping Alkenhaer in Appelscha

Informatie

Op Camping Alkenhaer kunt u met uw camper verblijven en overnachten op een comfortabele camperplaats in Friesland. Uw camper staat op een verharde ondergrond, wat ideaal is voor kampeerders met grote campers. Komt u bij ons kamperen met uw camper? Bij ons heeft u de keuze uit verschillende soorten plaatsen. Voor de zonaanbidders zijn er diverse plekken met veel zonuren. Ook zijn er meerdere beschutte plaatsen voor meer schaduw en extra privacy.

Onze camping ligt op loopafstand van het dorp Appelscha en daarnaast in een unieke omgeving op de grens van Drenthe en Friesland en grenst aan meerdere natuurgebieden. Kortom, voor jong en oud zijn er talloze mogelijkheden om er gezellig op uit te gaan. Camping Alkenhaer biedt voor ieder wat wils. Heeft u al zin in een geweldige vakantie?

Meer zien van de camping? Kijk dan rond op onze camping

Foto's

Faciliteiten op de ruime camperplaatsen in Friesland

Op onze camping kampeert u op ruime camperplaatsen in Friesland en geniet u van uitstekende faciliteiten, we noemen er een paar:

  • Camperserviceplaats
  • Stortplaats chemisch toilet
  • Moderne sanitairgebouwen
  • Ruime camperplaatsen in de zon of de schaduw
  • Verharde camperplaatsen
  • Loopafstand van het centrum van Appelscha
  • Restaurant en snackbar op de camping
  • Broodjesservice

Vanaf de camperplaatsen bent u nog maar enkele stappen verwijderd van Nationaal Park Drents-Friese Wold. Kortom, een unieke camperplaats in een topomgeving! 

Camperplaatsen aan de rand van twee bijzondere Friese natuurgebieden

Op de camperplaatsen van Camping Alkenhaer in Friesland kampeert u tussen twee bijzondere natuurgebieden. Aan de ene kant bevindt zich Nationaal Park Drents-Friese Wold, het grootste aaneengesloten bosgebied van Noord-Nederland vol zandverstuivingen, vennetjes en heidevelden. Aan de andere kant treft u het Fochteloërveen, een 2.500 hectare groot natuurgebied met diverse vogelsoorten en andere verrassingen.

Tijdens uw verblijf kunt u er gezellig op uit gaan en de natuur op eigen houtje verkennen. Vraag bij de receptie om diverse routes en maak prachtige wandel- en fietstochten. Heeft u geen fietsen mee? Op Camping Alkenhaer kunt u fietsen huren, zodat u alsnog de omgeving op uw gemak kunt verkennen.