Camping nieuws vanuit Friesland

Wereld Natuurfonds

nieuws wnfWereld NatuurfondsOok dit jaar ondersteunen wij een goed doel.
Wie kent hem niet; Het Panda Beertje. Het Wereld Natuurfonds staat tijdens het kampeer seizoen 2016 centraal.

Op verschillende manieren zal er aandacht gevraagd worden voor de natuur om ons heen. Het Wereld Natuurfonds is tijdens de zomervakantie een periode aanwezig om samen met u en uw (klein) kinderen allerlei activiteieten in het kader van de natuur te organiseren. Kijk hiervoor in ons recreatie programma.

Zwembad "het Bosbad van Appelscha"

nieuws zwembadZwembad "het Bosbad van Appelscha" Midden in het bos en op loop afstand van de Camping, ligt het prachtige openlucht zwembad van Appelscha.

Betalende gasten van Camping Alkenhaer kunnen met reductie gebruik maken van dit unieke zwembad. Kaarten zijn op de receptie te verkrijgen.

Draadloos internet

Op het gehele camping terrein is het mogelijk WIFI te ontvangen. Het stelt u in staat te surfen op het Internet en uw mail te bekijken zodat u niets hoeft te missen.
Vanaf maart 2016 is er bij de receptie en bij de horeca ook een wifi hotspot. U kunt op deze plaatsen gratis gebruik maken van WIFI.

Verhuur van Fietsen

nieuws fietsverhuurWilt u genieten van een prachtige fietstocht door het Drents Friesche Wold maar u hebt geen fiets? Op de camping zijn fietsen te huur. Ook allerlei fietsroutes zijn bij de receptie verkrijgbaar.

Verse broodjes

Met ingang van het nieuwe seizoen is het weer mogelijk verse broodjes te bestellen voor de volgende ochtend.

Verenigingen, scholen, organisaties en families

nieuws scholenVoor groepen: verenigingen, scholen, organisaties en families, hebben wij verschillende veldjes en mogelijkheden ter beschikking. Kom eens (vroegtijdig) langs zodat wij uw wensen kunnen bespreken. Wilt u 's morgens ontbijt, 's avonds een buffet, barbeque of toch een snack, wilt u een dag sportief bezig zijn, of wilt u gezellig niets doen. Wij zoeken, samen met u, naar een passend programma.

Oplaadpunt elektrische fietsen

Camping Alkenhaer is aangesloten bij het netwerk van "Fietsers Welkom" en interessante oplaadpunten van Sparta. Elektrische fietsen en scootmobiels kunnen op de campng weer opgeladen worden. Hiervoor zijn twee oplaadpunten aangelegd.

We hopen op deze manier een bijdrage te kunnen leveren aan de mobiliteit van diegene die het Drents Friesche Woud willen verkennen, maar gebonden zijn aan de capaciteit van de accu. De accu van mens en fiets kan bij ons weer opgeladen worden.