Animatie en recreatie

Camping Alkenhaer is een gezellige en vooral kindvriendelijke camping. Hier vermaken kinderen tot en met 12 jaar zichzelf; klimmen in de speeltoestellen, voetballen, naar harte lust spelen op het veilige terrein en plonsen in het kinderzwembadje.
Tijdens de schoolvakanties (Hemelvaart, Pinksteren, zomervakantie noord-Nederland ) wordt er een paar keer per dag een leuke activiteit georganiseerd door het recreatieteam. Iedere ochtend kunnen de kinderen knutselen. In de middag en de vroege avond zijn er een sport- of spelactiviteit zoals koekjes bakken, megaverstoppertje , spelletjesmiddag, kindertheater, kinderdisco en nog veel meer.
's Avonds worden er voor kinderen vanaf 8 jaar en volwassenen gezellige of sportieve activiteiten aangeboden; zoals klootschieten, bingo, karaoke en klaverjassen.


( In verband met de privacy wet willen wij graag het volgende bij u kenbaar maken:
Tijdens de activiteiten van het recreatieprogramma kunnen er foto's worden gemaakt. Die foto's kunnen gebruikt worden voor de website van Camping Alkenhaer of voor op sociaal media. Indien u hier bezwaar tegen heeft dan kunt u dit vooraf kenbaar maken bij ons.)

Foto's

 

Programma

Bekijk het recreatieprogramma

Klik op onderstaande linken om het recreatieprogramma te downloaden.

Halve week 28

Week 29

Week 30

Week 31

Week 32

Halve week 33

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reserveer nu