Kamperen in de zomervakantie in Friesland? Vier de zomer op Camping Alkenhaer!

kindercamping friesland alkenhaer02Voordelig kamperen in de zomervakantie? Ontdek de zomer arrangementen op Camping Alkenhaer. Bij ons kunt u bij gebruik van een arrangement 2 weken, 2 maanden of het gehele hoogseizoen voordelig kamperen in de zomervakantie. Wij staan te popelen om met u de zomer te vieren op Camping Alkenhaer.

Kamperen met uitstekende faciliteiten in de zomervakantie

De kampeerplaatsen op onze camping zijn gelegen op kleinschalige kampeervelden met veel begroeiing voor de nodige privacy. De kampeervelden zijn uitgerust met watertappunten.

Op de camping kunt u gebruik maken van twee moderne toiletgebouwen. Voor de kinderen zijn er diverse speelvoorzieningen zoals een sportveld, airtrampoline en zwembad.

En heeft u geen zin om te koken, dan kunt u in ’t Boshuis een heerlijke maaltijd nuttigen op het terras of lekkere snacks afhalen.

Voordelig kamperen in de zomervakantie

U kunt verticaal swipen om de hele tabel te bekijken

Zomervakantie 2021

Comfort Basis All-In
2 weken zomervakantie tussen 1 juli - 31 augustus € 310,00 € 290,00 -
Hartje zomer 1 juli - 31 augustus € 830,00 € 800,00 € 960,00
Hoogseizoenplaats 1 mei - 31 augustus € 940,00 € 890,00 € 1175,00

Algemene prijzen 2021

Douche gratis incl. Milieuheffing p.p.p.n. 0,45
Wasmachine en wasmiddel 4,75 Toeristenbelasting p.p.p.n.* 1,10
Droger (per 20 minuten) 1,00 Huur digitenne ontvanger p.d 2,00
Reserveringskosten 5,00 Borg poortsleutel 20,00
Warm water gratis incl. Borg warmwatersleutel 10,00

* toeristenbelasting bij arrangementen / langkamperen / sezoenplaatsen afhankelijk van de gekozen periode. Bereken hier de prijs voor uw vakantie.

Gebruik kampeermiddel door derden € 4,50 p.p.p.n. (max. € 70,00 per week) bij langkamperen / seizoenplaatsen.

Animatie in de zomervakantie

Kinderen vermaken zich opperbest op Camping Alkenhaer. Zo kunnen ze heerlijk klimmen op de speeltoestellen of een potje voetballen met hun campingvriendjes. Daarnaast worden leuke activiteiten door ons professionele recreatieteam georganiseerd: knutselochtend, koekjes bakken, mega verstoppertje, kindertheater en nog veel meer...! Uiteraard hebben wij ook aan de volwassenen gedacht. ’s Avonds kunt u gezellig meedoen met bijvoorbeeld bingo, karaoke, klootschieten en klaverjassen.

Kamperen in de zomervakantie op een camping met zwembad

Wij beschikken over een peuter- en kleuterzwembad waarin de allerkleinsten heerlijk kunnen spetteren en plonzen. Erg verfrissend op een warme zomerse dag!

Wilt u heerlijk zwemmen in de buitenlucht, dan is Buitenbad Laco Bosbad Appelscha een echte aanrader. Dit verwarmde openluchtzwembad ligt op loopafstand van onze camping en beschikt over meerdere glijbanen en duikplanken. Ook is er een ligweide en kunnen de kleintjes in de waterspeeltuin. Als campinggast kunt u op de receptie kortingskaarten krijgen.

Eropuit met de kinderen

Niet alleen óp onze camping, maar ook in de directe omgeving is er veel te zien, te doen en te beleven. Appelscha staat onder andere bekend door Attractiepark Duinen Zathe. In dit voordelige park betaal je één entreebewijs voor onbeperkt toegang tot alle attracties inclusief eten en drinken. Maar ook Wildlands Adventure Zoo in Emmen en het Kabouterland in Exloo zijn zeker een bezoek waard.

Mocht u nog meer eropuit-tips willen, bezoek ons dan op de receptie. Wij helpen u graag verder.

Meer informatie over kamperen in de zomervakantie in Friesland of direct reserveren

Wilt u meer weten over kamperen in de zomervakantie in Friesland? Neem dan contact met ons op of reserveer online direct een onvergetelijke kampeervakantie op Camping Alkenhaer!

Reserveer nu