Faciliteiten op de camping

Informatie

De faciliteiten van onze gezellige en rustige familiecamping Alkenhaer

Kamperen op onze camping is gezellig, sfeervol en prettig, omgeven door veel groen.

Schoon, modern en goed sanitair

sanitairOp het terrein zijn 2 gebouwen met dames- en heren toiletten en douches, kinderruimtes, was- en afwasplaatsen. In de kinderruimtes vindt u voor de kleinsten een kinderbad, kinderdouche en aankleedruimte.
Naast 't Boshuis is een wasserette. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de wasmachine en de droger. Centrifuge, strijkplank en strijkijzer is aanwezig.

Het Boshuis, snackcorner, broodjesservice.

horeca campingIn het Boshuis, een gezellige multifunctionele ruimte met gezellige bar, pooltafel en tv, worden regelmatig verschillende activiteiten georganiseerd. Of loop even binnen om gezellig iets te drinken, iets te bestellen van de menukaart, een kaartje te leggen, een spelletje aan de pooltafel te spelen, een babbeltje aan de bar te maken, voetbalwedstrijden en andere evenementen te bekijken op het grote scherm of een spelletje darts te spelen. Met behulp van WIFI kunt u hier op uw eigen laptop uw mail bekijken en/of surfen op het internet.

Direct naast het Boshuis is ook een snackcorner. U kunt er uw afhaal menu's bestellen en afhalen of uw snack bestellen en op het terras op eten. Uw kinderen kunnen zich ondertussen op het speeltoestel vermaken.

Iedere dag kunt u hier verse broodjes bestellen, die de volgende ochtend vanaf 8.30 uur opgehaald kunnen worden. Zo heeft u iedere ochtend heerlijke verse broodjes voor het ontbijt.

Veel speelplezier voor kinderen

speeltuinOp het terrein bevindt zich een groot voetbalveld en volleybalveld. Bij het grote sportveld staan verschillende speeltoestellen, waar kinderen zich uitermate goed zelf kunnen vermaken. Voor de kleintjes is er een zandbak en een peuter- en kleuterbad.

In het hoofdseizoen is er een recreatieprogramma onder leiding van een professioneel team.

Zwembad

camping zwembad friesland alkenhaer03Bij mooi weer kunt u samen met de kleinste kinderen genieten van het peuter-en kleuterbad op de camping.
Op loopafstand van de camping, in de bossen van Appelscha, ligt één van de mooiste openlucht zwembaden van Noord-Nederland. Hiervoor zijn kortingskaarten te verkrijgen op de receptie.

Foto's

Reserveer nu