Trekkershut huren in Friesland? Uiteraard op Camping Alkenhaer!

Informatie

Een trekkershut huren in Friesland betekent genieten van het echte kampeergevoel, maar toch comfortabel en van vele gemakken voorzien. Een weekendje de natuur intrekken en overnachten in een knusse trekkershut? Of juist met de hele familie een midweek een grotere trekkershut huren? De trekkershutten op Camping Alkenhaer in Appelscha bieden voor natuurliefhebbers, rustzoekers en families zeker uitkomst. Onze camping ligt op de grens van Drenthe en Friesland aan twee Friese natuurgebieden, zodat u rechtstreeks de natuur inwandelend. Ook op het gebied van dagjes weg is er een groot aanbod! Kortom: een trekkershut huren in Friesland doet u op Camping Alkenhaer!

Meer zien van de camping? Kijk dan rond op onze camping

Foto's

Bekijk de foto's van onze trekkershut in Friesland

Boek uw verblijf

 

Trekkershut huren in Friesland: ontdek de bijzondere omgeving

Een trekkershut in Appelscha is ideaal voor rondtrekkers. Het is een perfecte uitvalbasis om te overnachten en gelegen in een heel bijzondere omgeving. Direct aan Camping Alkenhaer bevinden zich twee schitterende gebieden: Fochteloërveen en Nationaal Park Drents-Friese Wold, op de grens van Drenthe en Friesland. Wandelen, fietsen, paardrijden, geocachen, natuurexcursies, mountainbiken; de mogelijkheden zijn ongekend.

Ook is er een uitgebreid assortiment aan gezellige dagjes uit in Friesland. Bent u al benieuwd? Bekijk onze eropuit-pagina en ontdek de leukste ideeën.

Ontdek de verschillende trekkershutten op Camping Alkenhaer

U kunt meerdere varianten trekkershutten in Friesland huren op Camping Alkenhaer. Zo verhuren wij een standaard trekkershut en een trekkershut plus. De basisvariant is voorzien van twee stapelbedden, een zitgedeelte, kooktoestel. borden kopjes en bestek en uiteraard een kachel voor een aangenaam verblijf. Voor meer luxe huurt u de Trekkershut plus variant. De Trekkershut heeft 5 slaapplaatsen, een volledig ingericht keukenblok, eigen toilet en warm en koud stromend water.

De trekkershut plus is geschikt voor maximaal 5 personen en de standaard trekkershut voor maximaal 4 personen. U dient uw eigen slaapzakken mee te brengen.

Meer informatie over een trekkershut huren in Friesland

Wilt u meer weten over een trekkershut huren in Friesland op Camping Alkenhaer, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag!