Trekkershut huren in Friesland

Informatie

Een trekkershut huren in Friesland betekent genieten van het echte kampeergevoel, maar toch comfortabel en van vele gemakken voorzien. Een weekendje de natuur intrekken en overnachten in een knusse trekkershut? Of juist met de hele familie een midweek een grotere trekkershut huren? De trekkershutten op Camping Alkenhaer bieden voor natuurliefhebbers, rustzoekers en families zeker uitkomst. Onze camping ligt op de grens van Drenthe en Friesland aan twee Friese natuurgebieden, zodat u rechtstreeks de natuur inwandelend. Ook op het gebied van dagjes weg is er een groot aanbod! Kortom: een trekkershut huren in Friesland doet u op Camping Alkenhaer!

Meer zien van de camping? Kijk dan rond op onze camping

Foto's

Trekkershut huren in Friesland: ontdek de bijzondere omgeving

Een trekkershut huren in Friesland is ideaal voor rondtrekkers. Het is een perfecte uitvalbasis om te overnachten en gelegen in een heel bijzondere omgeving. Direct aan Camping Alkenhaer bevinden zich twee schitterende gebieden: Fochteloërveen en Nationaal Park Drents-Friese Wold, op de grens van Drenthe en Friesland. Wandelen, fietsen, paardrijden, geocachen, natuurexcursies, mountainbiken; de mogelijkheden zijn ongekend.

Ook is er een uitgebreid assortiment aan gezellige dagjes uit in Friesland. Bent u al benieuwd? Bekijk onze eropuit-pagina en ontdek de leukste ideeën.

Een trekkershut huren in Friesland? Ontdek de verschillende varianten op Camping Alkenhaer

U kunt meerdere varianten trekkershutten huren in Friesland op Camping Alkenhaer. Zo verhuren wij een standaard trekkershut en een trekkershut plus. De basisvariant is voorzien van twee stapelbedden, een zitgedeelte, kooktoestel. borden kopjes en bestek en uiteraard een kachel voor een aangenaam verblijf. Voor meer luxe huurt u de Trekkershut plus variant. De Trekkershut heeft 5 slaapplaatsen, een volledig ingericht keukenblok, eigen toilet en warm en koud stromend water.

De trekkershut plus is 5-persoons, terwijl de standaard trekkershut voor maximaal 4 personen is. U dient uw eigen slaapzakken mee te brengen.

Zoek en boek