Gastbeoordelingen

Camping Alkenhaer scoort gemiddeld een 8.0 uit 33 beoordelingen.
Ligging 8.7
Prijs / kwaliteit 8.1
Kindvriendelijk 8.3
Eetgelegenheden 7.7
Staat v/h sanitair 8.6
Zwembad 8.4
Hygiëne 8.0

Prima uitvalsbasis voor mooie streek

De camping is gelegen in een prachtige omgeving. Nette camping. Schoon en grote plaatsen. Wij waren er eind september met een buscamper. Reserveren was niet nodig. Wel fietsen meenemen want de omgeving leent zich uitstekend om te fietsen. Vriendelijk geholpen door de beheerders. We zijn er 2 dagen geweest: prima!
Op vakantie geweest met partner 30-9-2017

Mooi gelegen in een rustige omgeving

Wij hebben dit weekend gebruik gemaakt van de trekkershut plus. Wat een luxe voor een trekkershut. 5 slaapplaatsen, eigen toilet, compleet ingerichte keuken. Camping mooi groen en zeer netjes onderhouden. Sanitairgebouw schoon en hygiënisch. Vriendelijk ontvangen door de eigenaar.
Op vakantie geweest met partner 2-7-2017

Mooie en gezellige camping

camping Alkenhaer is een mooie en gezellige camping met modern en schoon sanitair. veel speelruimte voor kinderen en voor de hele kleintjes een lekker kikkerbad. prima eten bij de snackbar op de campingen een mooie omgeving.
Op vakantie geweest met partner 19-6-2017

Fijne camping!

Alles goed georganiseerd, net en goed toiletgebouw, mooiw plaatsen, prachtig groen. Een echte topper!
Op vakantie geweest met partner 30-8-2015

Zeer goede camping

de camping is een mooie familie camping voor elk wat wils maar voor kinderen vanaf een jaar of 14/15 is er weinig te bleven op de camping zelf dan maar in de buurt van de camping kunnen zij zich ook vermaken
Op vakantie geweest met jonge kinderen 21-5-2015

Prima camping en goed onderhouden

De camping heeft een mooie ligging en is goed onderhouden. Het sanitair is prima en wordt meerdere malen per dag schoongemaakt. De kampeer velden zijn goed onderhouden en genoeg ruimte. Het is wel een camping voor jongere kinderen. De animatie is prima, de kinderen worden goed vermaakt. Het eten in het restaurant / snackbar is goed, echter bij drukte is het verstandiger om meer personeel in te zetten. Zo wordt voorkomen dat mensen ongeduldig worden en gaan klagen. Bij het personeel ontstaat dan ook geen stress. Verder is de camping goed betaalbaar. Voor warm water (douchen en afwassen) dient betaald te worden, E0,60 voor het douchen (5 minuten) en E0.20 voor tappen van warm water (2 minuten). Als men in het bezit is van een campingkaart is het zelfs gratis. Al met al een prima camping welke we zeker zullen aanraden bij anderen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 20-8-2014

Uitstekende camping in schitterende omgeving!

Wij (echtpaar 70-plus)hebben een heerlijke tijd gehad op deze groene camping (mooi terrein, prima plaatsen). De ontvangst en informatie lieten niets te wensen over. Het sanitair is uitstekend, de rust op de camping weldadig. De omgeving is met het gevarieerde Aekingerzand en het unieke Fochteloërveen uitzonderlijk mooi. Voor fietsliefhebbers zoals wij absoluut top!
Op vakantie geweest met partner 27-6-2014

Duur en een saaie omgeving!

Net een nacht verbleven op deze camping op een dag in het hemelvaartsweekend. Op de site vooraf de tarieven bekeken; hoogseizoen 17,50 per plek. Bij het afrekenen wordt echter 30 euro gevraagd. Deze prijs ligt ver boven die van het hoofdseizoen en dit was normaal omdat het hemelvaart was. We mochten al blij zijn dat we niet het arrangement moesten afnemen had de heer gezegd. Verder moet je zelfs voor het douchen of gebruik van arm water betalen. Wat een teleurstelling na twee leuke andere campings die overigens veel goedkoper waren in ditzelfde hemelvaartsweekend. De omgeving van de camping is mooi landelijk. Wij als jong stel hebben er echter weinig plezier aan beleefd; het dorpje was nagenoeg uitgestorven, met name s avonds was er niets te beleven.
Op vakantie geweest met partner 1-6-2014

Leuke rustige camping ideaal voor kleine kinderen.

Leuke camping met gezellige veldjes. Animatie leuk voor de kinderen en de eigenaar is erg vriendelijk. Omgeving is ook prachtig vooral het Drents-froesewold. Groot zwembad op iets meer dan 5 min fietsen.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 4-2-2014

Mooie rustige camping...

Mooie rustige camping twee kilometer buiten Appelscha. Mooie camping met voor kleine kinderen leuk speel toestellen. Mag wel meer toezicht worden gehouden bij het peuterbad. De kleine kinderen konden niet zwemmen omdat tieners het voor het hele bad verziekten.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 14-7-2013

Prima camping

Prima camping met ruime standplaatsen. Het sanitair is netjes en zeer schoon. We komen hier al voor het 2e jaar in het voor en najaar en tot nu toe is het altijd goed geweest. Eigenaren zijn behulpzaam en vriendelijk. We kunnen ons dan ook niet vinden in eerdere negatieve meningen. Je krijgt hier waar voor je geld. Tevens een nieuwe verbouwde snackcorner waar je heerlijk kunt snacken voor een vriendenprijsje. Wij komen hier graag weer. Ook voor kinderen is het hier goed toeven.
Op vakantie geweest met partner 9-9-2012

Mooie kampeerplekken.

Een kind en diervriendelijke camping.Het sanitair wordt zeer goed onderhouden.Het ligt in een prachtige omgeving.Je kunt er naar hartelust door de bossen fietsen.Sommige campeerplaatsen zouden een beetje opgehoogd moeten worden, zodat het water niet zolang voor de tent blijft staan. Bij extreme regenbuien zakt het water niet snel de grond in.Daar kun je niks aan doen.De eigenaren hebben hun best gedaan om er iets moois van te maken.
Op vakantie geweest met partner 12-8-2012

Geweldige camping

camping alkenhaer is een hardstikke leuke camping met genoeg activiteiten voor de kids. voor de volwassenen zou dit wel wat meer kunnen. leuke bosrijke omgeving en je kunt een heel eind weg komen en van de mooie natuur te genieten. mn moeder zei vroeger altijd, appelscha wie is er niet groot mee geworden. personeel is over het algemeen erg aardig en staat altijd klaar alleen kunnen ze in de kantine en snackbar niet goed met geld overweg .zxjin wel vaak fouten mee. geen dure camping. prima snackbar en eetgelegenheid is goed te eten, maar niet echt superdeluxe, pannekoeken, pizza plates.
Op vakantie geweest met partner 8-7-2012

Prima camping

Een weekje in een chalet gezeten. Een goede prijs voor een uitstekende, schone locatie. Niets gemerkt van vervelende eigenaren. Vriendeljk, servicegericht. We doen het nog wel een keer.
Op vakantie geweest met partner 2-7-2012

Tot rust gekomen

Gezellige en verzorgde camping in bosrijke omgeving. Niet massaal. Of je nu vertier met de kinderen zoekt, of rustig wilt bijkomen. Ruime plaatsen met voldoende privacy. Prima sanitair. Hoewel ik onbeperkt douchen wel fijner vind. Had ik maar een eigen paard, dan kon ik die bij de camping stallen en in de prachtige omgeving rijden! En wat is de kantine/snackbar prachtig verbouwd! Eigenaren proberen steeds wat nieuws uit tav maaltijden en snacks om het de gasten naar de zin te maken. Zeker voor herhaling vatbaar.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 4-6-2012

Zeker nog een x

Mooi camping met veel ruimte.sanitair is verschrikkelijk schoon maar weet niet hoe dat is in het hoogseizoen
Op vakantie geweest met partner 5-5-2012

Goed vertoeven

Camping Alkenhaer is een goede camping. Alleen met topdrukte, zoals afgelopen hemelvaart, mag er wel vaker naar de sanitaire voorzieningen gekeken worden. Want gebeurt vaak dat dan het toiletpapier op is. Eigenaars komen niet altijd even aardig over. Buiten het hoogseizoen worden er weinig activiteiten georganiseerd. Alleen vrijdagavond klaverjassen. En dat wordt niet eens door de eigenaars georganiseerd maar door vrijwilligers. Bingo is er alleen als het recreatieteam er is. Andere jaren was dat veel meer, maar ja geen vrijwilligers meer om een bingo te draaien en prijzen te kopen, helaas.Dat is dus alleen met hemelvaart en pinksteren en in de zomervakantie. ik heb seizoenplek
Op vakantie geweest met partner 13-6-2011

Niet voor herhaling vatbaar

Onbeschofte en autoritaire bejegening door de eigenaren. Berekenden in eerste instantie een veel te hoog bedrag voor het weekend. Door voet bij stuk te houden werd uiteindelijk het juiste bedrag gefactureerd. Zeer zeker niet voor herhaling vatbaar. Dan zijn er in die prachtige omgeving wel andere campings te vinden waar je wel op een vriendelijke en hartelijke manier ontvangen wordt. In de 20 jaar dat we kamperen hebben we nog nooit zo'n behandeling meegemaakt. Werkelijk ongehoord!
Op vakantie geweest met partner 12-6-2011

Alkenhear in Appelscha was vriendelijk.

Camping Alkenhaer in Appelscha is een vriendelijke camping maw de beheerders zijn attent en zorgzaam voor de gasten en alles is goed geregeld en ziet er netjes uit.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 8-6-2011

Rust en ruimte

Heerlijk rustige camping, veel privé als je dat wilt
Op vakantie geweest met partner 31-3-2011

Fijne, rustige camping

Goede camping, ruime staanplaatsen. Erg kindvriendelijk, schoon sanitair.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 20-2-2011

Nooit weer!!!!!!!!!!!

eigenaren zijn niet geschikt voor runnen van een camping. Doen in het begin aardig,maar naar een aantal dagen wordt dit al hard minder. Niet het idee dat ze hart voor de camping hebben. Activiteiten worden steeds minder,sanitair wordt ook niet altijd goed schoongemaakt. Kantine is maar beperkt open,je kunt er s,ochtends geen eens een bakje koffie drinken.En de stroom valt iedere keer uit,terwijl je maar 1 ding op stroom hebt. Appelscha is leuk,maar deze camping is zeker niet de moeite om te bezoeken.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 22-10-2010

Met gezin never nooit meer

1e indruk is netjes maar ervaring heeft geleerd dat de campingeigenaren ontzettend hardleers zijn doen in het begin heel leuk overkomen, maar na verloop van een paar dagen draait de stemming er bij deze mensen gelijk om heb bij deze eigenaren de indruk dat ze geen beheerdersmentaliteit hebben mnaar alleen maar kijken naar het rendement kortom hoe kan ik zo gauw mogelijk geld genereren animatie voor de kinderen word bij het jaar minder en dubbele boekingen zijn bij deze eigenaren hoog in het vaandel kortom niet eerder weer heengaan dat er nieuwe eigenaars op zitten met deze mensen kun je helemaal niets!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Op vakantie geweest met jonge kinderen 17-10-2010

Topper

ik sta er nu voor het 2de jaar en het is en blijft een zeer goede camping je kan goed zien dat deze eigenaren hun hart bij de camping hebben ze doen alles om het hun gasten zo aangenaam mogelijk te maken brian
Op vakantie geweest met partner 24-5-2010

Is een kind vriendelijke camping.

wij staan er met de caravan. er word woor de kinderen . een programa ge organiseerd. de kinderen kunnen er zwemmen de camping is in 2008 overgennomen heeft nieuwe toiltevoorzieningen. en schoon. word nu goed onderhouden.
Op vakantie geweest met jonge kinderen 19-1-2010

Zie onderstaand verhaaltje

vernieuwde entree, nieuw sanitair dat goed wordt schoongemaakt. Goede recratieprogramma voor elk wat wils.Lekkere bosrijke omgevong voor wandelaars en fietser.In t dorp is ook regelmatig wat te beleven,markten uitjes met staatsbosbeheer,leuke restaurants waar je goed kunt eten.
Op vakantie geweest met oudere kinderen 1-7-2009

Afgelopen weekend met caravan geweest. Zeer mooie camping, rustig gelegen, schitterde omgeving. Nieuw sanitair. Gezellige kantine en leuke eigenaren....zeer behulpzaam!
Op vakantie geweest met partner 29-4-2008

Leuke camping. Nieuwe eigenaren sinds januari. Is al veel vernieuwd bijvoorbeeld de entree en sanitair!! Tevens nieuwe speeltoestellen voor de kinderen. Dus met het onderhoud zijn ze druk bezig. Gaan er zeker nog eens naar toe.
Op vakantie geweest met partner 28-4-2008

Wij waren dit jaar de eerste passanten op deze camping. sinds kort is de camping in handen van nieuwe eigenaars. Er wordt nu druk gewerkt om alles op te knappen. o.a. de speeltoestellen zijn deels vervangen, en er zijn nieuwe sanitairgebouwen geplaatst. Ziet er allemaal al heel netjes uit, en ze zijn bezig de rest van de camping op te knappen. Zeer vriendelijke ontvangst.
Op vakantie geweest met partner 6-4-2008

Gezellige tijd gehad. Onze kinderen hebben genoten.
Op vakantie geweest met partner 19-11-2007

Lage prijs. Veel verschillende activiteiten voor vele doelgroepen. Wel veel achterstallig onderhoud. Hele aardige eigenaren.
Op vakantie geweest met partner 11-11-2007

Camping ligt in hele mooie omgeving. Jammer dat de camping heel veel achterstallig onderhoud heeft. Entree kan beter, er zijn betere en schonere toiletvoorzieningen nodig, er moet veel gesnoeid worden, mooiere entree. Veel mensen rijden langs de camping, maar je ziet niet dat het een camping is.
Op vakantie geweest met partner 11-11-2007

Leueke klaeine familie camping. Geen poespas maar wel gastvriendelijk. Op loopafstand van Bosbad, bossen en winkels. Ideaal dus voor een onbezorgde vakantie van mesnen die gewoon lekker willen genieten.
Op vakantie geweest met partner 15-6-2007

Reserveer nu